Pro DJ community

Keuze gear – DJ

Keuze gear – DJ

Na het kijken van deze en de vorige video is het aan jou om alle voor- en nadelen van beide opties eens goed af te wegen. Ga je als DJ aan de slag of wordt het toch een drive-in show? Schrijf voor jezelf ook de voor en nadelen eens uit en denk wat jou het leukste lijkt. Vaak kom je het verst uit passie en liefde voor wat je doet. Daarom moet je geen overhaaste beslissingen maken op dit gebied want het zijn beide geen goedkope hobby’s.

Samenwerking

Zoek eens wat licht-geluid bedrijven en/of drive-in shows op bij jou in de buurt. Neem eventueel al contact met ze op en bespreek de mogelijkheden om een samenwerking op te zetten. Ik durf te wedden dat de meeste hier echt voor openstaan en je graag willen helpen!

Zorgen minder voor jou, jij draagt een klant aan en je hebt jouw stukje al besproken. De drive-in show bespreekt hun deel met de klant en het is geregeld. Allebei een klant en allebei je centen verdiend.

Artist

Onder iedere video plaats ik een artiest welke ik volg en die gratis remixen aanbiedt. Op deze manier kun jij meteen beginnen met een muziek collectie opzetten!

TE KOOP

Wegens het verleggen van ambities en mooie NIEUWE PROJECTEN bied ik de website en/of domeinnamen te koop aan.


Domeinen: musicnation.nl, music-nation.nl en musicnation.be

€ 1500


incl. website, website members, kvk bedrijfsnaam:

€2750


incl. 5400+ members Facebook pagina:

€5000