Pro DJ community

Functies, tips & trics – Start

Functies, tips & trics – Start

Een nummer starten, het klinkt zo makkelijk en logisch. Toch zijn hier ook nog een stuk meer manieren voor om dat te doen. Lang leve pioneer! We nemen alle bekende en bruikbare manieren door.

Vind zelf door te oefenen uit welke manier het beste bij jou past. Probeer ze allemaal en voel wat jij het fijnste vind. Het is goed dat je ze nu allemaal kent en ook allemaal op andere momenten kunt proberen. Door je ervaring of kennis verder in de cursus kan je voorkeur veranderen, hou daarom niet teveel vast aan één manier.

Lekker oefenen en zelf mee aan de slag gaan!

Hot cue FTW!

Je kunt niet ieder nummer kennen zoals ik al zei. Dit geldt voor de intro’s als de outro’s. Om een nummer snel opnieuw te starten wil je gewoon de hot cue gebruiken. Als je een relatief kort intro hebt kun je je nummer snel opnieuw starten met de hot cue. Denk aan iedere 8 of iedere 16 tellen.

Je zit lekker in je mix, je hebt je nummer op de maat en opeens voel je en hoor je de vocals aankomen na 13, 14, 15 tellen.. Op tel 17 ram je op de hot cue knop want dit was nog niet het moment dat je de mix af wilde maken! Je bent snel terug op je eerste tel en kunt opnieuw je mix gaan maken. Zo kun je je overgang makkelijk verlengen en hoef je niet ieder nummer precies te kennen en iedere overgang helemaal te plannen.

ARTIST

Onder iedere video plaats ik een artiest welke ik volg en die gratis remixen aanbiedt. Op deze manier kun jij meteen beginnen met een muziek collectie opzetten!

TE KOOP

Wegens het verleggen van ambities en mooie NIEUWE PROJECTEN bied ik de website en/of domeinnamen te koop aan.


Domeinen: musicnation.nl, music-nation.nl en musicnation.be

€ 1500


incl. website, website members, kvk bedrijfsnaam:

€2750


incl. 5400+ members Facebook pagina:

€5000