Winactie

Giveaway

Het is één groot feest! Music nation is weer opnieuw online, nu in de vorm van DJ community en DJ cursus. Dit moet gevierd worden en dat doen we met deze winactie en giveaways. De beste en mooiste DJ gear kun je winnen.

Het is heel eenvoudig om deel te nemen. Maak een account aan als ARTIST (GRATIS!) of koop een complete DJ cursus of bootcamp aan (ARTIST VIP of ARTIST BTCMP). That’s it, je doet nu automatisch mee aan de winactie!

Artist VIP

online dj cursus, volwassenen, video, tutorial, artiest, dj worden, jongeren
Alle aspecten worden besproken in de cursus

Iedere 250 aanmeldingen wordt er een Artist VIP membership verloot! Als Artist VIP krijg je een complete DJ video cursus. Binnen 5 weken ben jij volwaardig DJ. Krijg een kickstart met jouw DJ carrière door deze cursus te volgen. Alles wordt behandeld in deze cursus, van muziek vinden, branding, optreden, mixen, microfoon gebruik tot het aansluiten van DJ gear. 

Je staat er niet alleen voor deze cursus. De cursus start eens in de aantal weken. Je volgt de cursus dus tegelijk met collega’s. De voortgang kun je met elkaar bespreken in de backstage lounge (forum). Help elkaar dus een handje verder en leg meteen je netwerk aan in de DJ community! 

132 / 250 Artists signed up

Pioneer HDJ-X5

HDJ X5 headphones van Pioneer, winactie

Een beetje DJ gear meer of minder kan natuurlijk geen kwaad! Als Music nation een members aantal van 500 haalt kun je een Pioneer headphone winnen! De HDJ-X5 is de DJ koptelefoon die verloot gaat worden onder de eerste 500 members.

Kwaliteit staat als DJ voorop. Daarom hou ik het bij 1 merk, Pioneer. Het is en blijft toch echt de leider in DJ gear. Ik ben erg te spreken over mijn Pioneer headphones die ik heb versleten, zeker als ik het vergelijk met de andere merken die ik heb geprobeerd de afgelopen 20 jaar.

Bij 500 members wordt deze koptelefoon van Pioneer verloot ter waarde van €99!

132 / 500 Artists signed up