social DJ platform

DJ nieuws

Blijf op de hoogte

Artikelen uit de DJ wereld, artiesten scene, evenementen industrie of horeca. Dat is onder andere wat wij graag willen delen, DJ nieuws!

Wat is er leuker dan het laatste nieuws lezen met alles wat betrekking heeft op jouw hobby en passie? DJ, DJ’en, draaien, clubs, clublife, festivals en evenementen. Wij van Music nation delen regelmatig nieuwe interessante artikelen en nieuws berichten uit onze DJ scene. DJ nieuws! Maak even een gratis account aan en je kunt altijd deze gratis DJ artikelen blijven lezen en zo blijf je dus ook op de hoogte van de nieuwtjes uit de DJ wereld en lees je gratis handige tips.

Op het DJ platform delen we DJ nieuws, DJ contests, remix contests, interessante artikelen, updates over optreden en de corona crisis en nog veel meer wat allemaal interessant kan zijn voor jou als artiest. In Nederland en België is er nog te weinig ruimte op de juiste plaatsen voor nieuws uit onze scene. Verwacht geen sappige verhalen à la Privé of Story, dat is niet waar wij naar op zoek zijn. Ben jij daar wel naar op zoek? Klik dan even op de link, veel plezier. Wij zijn er voor de DJ’s en artiesten. Dus denk meer aan nuttige informatie en nuttige artikelen waar je ook wat mee kunt als artiest zijnde. 

Tips

Heb je zelf wat interessants gevonden of gelezen? Tip ons! We zullen er voor je induiken en kijken wat we er over te weten kunnen komen. Zelf vinden we ook niet altijd alles meteen, maar met een beetje hulp gaan wij ons er wel in verdiepen voor je en zijn wij allemaal sneller op de hoogte van het laaste nieuws.

Schrijven

Heb jij zelf de kwaliteiten om artikelen te schrijven en je nieuws te delen met je collega’s? Neem dan even een kijkje op onze contact pagina, want wij zoeken regelmatig nieuwe pro’s die artikelen willen schrijven en lessen willen opnemen.

Laatste nieuws

studio instrument, splice of loopcloud.

Splice of loopcloud

Kies je voor Splice of toch voor loopcloud? Lees in dit artikel de verschillen in prijs, aanbod en interface. Maak zelf je keuze.

muziek op spotify zetten is echt niet lastig. Je hebt geen eigen label nodig. Lees hier alles over hoe je dat doet.

Muziek op Spotify zetten

Als DJ wil jij je muziek op Spotify zetten zodat iedereen het kan luisteren. Lees hier hoe je dat doet en waar je wel echt even op moet letten.

Gelderpop feestcafé. Wil jij ook feest DJ, Techno DJ, Hardstyle DJ of All-round DJ worden? Op de opleiding van Music nation kun je dit leren. De online DJ school en cursus van NL., feesten in 2021

Feesten in 2021

Een nieuw jaar dus ook weer nieuwe hoop. Feesten in 2021, zal het dit jaar weer gaan gebeuren? Kriebels om weer op te treden.

netflix logo

5 Netflix tips voor DJ’s

Wat moet je gezien hebben als DJ op Netflix? Hier lees je de 5 tips van documentaires en series welke je gezien moet hebben!

monthly picks van free music en gratis remixen op soundcloud.

Monthly picks december

De maandelijks picks van DJ Tom’E (Edelhouse). De laatste van het erg rustige jaar als DJ of artiest zijnde. Daarom niet minder belangrijk je muziekcollectie op peil te houden zodat je niet voor je eerstevolgende optreden ineens twee weken bezig bent met bijwerken. Breid je all-round muziek collectie uit met…...

Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.
Log In Registreer je hier
bruiloft dj, waar moet je op letten als DJ wanneer je geboekt bent voor een bruiloft en hoe bereid je je hierop voor?

Bruiloft DJ

Hoe bereid je je als DJ eigenlijk voor op een bruiloft? Veel hebben er een eng en spannend idee bij. Geen zorgen het valt allemaal wel mee. Lees hier tips.

Save or spend 1/2

Waar kun je als DJ op bezuinigen en waar juist niet. Save or spend is de vraag. Lees hier waar jij als DJ geld op kunt besparen en waar juist niet.

monthly picks van free music en gratis remixen op soundcloud.

Monthly picks Oktober

De Monthly 10 van Edelhouse staan weer online. Bekijk de selectie van gratis te downloaden remixen en edits van de hoogste kwaliteit.

Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.
Log In Registreer je hier
wat zet je als artiest in je dj rider? template en voorbeeld dj rider example

DJ rider, wat zet je er in?

Wat zet je als DJ in je rider? Welke eisen kun je stellen en wat gaat net te ver? En heb je überhaupt een rider nodig? Lees het hier.

TE KOOP

Wegens het verleggen van ambities en mooie NIEUWE PROJECTEN bied ik de website en/of domeinnamen te koop aan.


Domeinen: musicnation.nl, music-nation.nl en musicnation.be

€499


incl. website, website members, kvk bedrijfsnaam:

€999