clubs in china en taiwan lijken hun deuren weer te openen na de corona crisis en de uitbraak van het covid-19 virus. Social disdancing

Eerste clubs weer open

Eerste clubs weer open

Social disdancing

Uit verschillende bronnen is vernomen dat er diverse clubs op verschillende plekken in de wereld hun deuren weer hebben geopend. Zo zijn er berichten dat er in Zuid-Korea, Taiwan en in China de eerste clubs weer geopend zijn.

Zuid-Korea

Een week geleden al melde DJ Mag dat er in Zuid-Korea de eerste clubs weer open durven te gaan. Zuid-Korea is niet zwaar getroffen geweest door het Covid-19 virus. De eerste schrik en golf van corona lijkt daar te zijn gezakt en de wereld opent stukje bij beetje weer. Nu blijkt dus dat ook het uitgaansleven daar weer op gang begint te komen.

China

China daarentegen is natuurlijk de bron van de corona pandemie en daarbij (voor zover de cijfers daarvan bekend en correct zijn) één van de zwaarst getroffen landen. Een aardig stap dus dat ook daar het uitgaansleven weer lijkt open te gaan. In China zijn er wel regels aan verbonden. Zo dragen mensen mondkapjes en zijn ze verplicht social distancing in acht te nemen (1.5 meter). Ook wordt je temperatuur gemeten bij binnenkomst.

Local heroes

De clubs zullen het voorlopig nog moeten doen met de lokale DJ’s gezien er weinig in te vliegen valt. Misschien dat dit een eerste stap is naar een nieuwe manier van uitgaan. En dan niet alleen de manier waarop je uitgaat maar ook waarop de programmering wordt gedaan en kan dit kansen bieden voor de local heroes. 

Wat denk jij van de opening van het uitgaansleven? Goede keus of te vroeg? En hoe zie jij dat voor je een uitgaansleven met 1.5 meter regel?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

TE KOOP

Wegens het verleggen van ambities en mooie NIEUWE PROJECTEN bied ik de website en/of domeinnamen te koop aan.


Domeinen: musicnation.nl, music-nation.nl en musicnation.be

€499


incl. website, website members, kvk bedrijfsnaam:

€999